Timetable

Browse Our Yoga Class Timetable

* Call Marise for booking the Sunday courses only on 021306296

Book for zoom classes via this website www.yogadrishti.co.nz
Or contact Kathleen Powell kath@kiwibok.co.nz
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:00 am
Zoom Class
Kathryn
6:00 am
7:30 am
75 minutes
Zoom ClassBook for zoom classes via www.yogadrishti.co.nz Or contact Kathleen Powell kath@kiwibok.co.nz
6:30 am
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Melodie
6:30 am
8:00 am
90 minutes
7:00 am
7:30 am
8:00 am
8:30 am
9:00 am
Level 1 & 2
Paul
9:00 am
10:30 am
90 minutes

Zoom Class
Melodie
10:00 am
11:15 am
75 minutes
Zoom ClassBook for zoom classes via www.yogadrishti.co.nz Or contact Kathleen Powell kath@kiwibok.co.nz
Level 3
Marise*
9:00 am
10:45 am
105 minutes
9:30 am
Level 1
Wendy
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Zoom Class
Kathleen
9:30 am
10:15 am
75 minutes
Zoom ClassBook for zoom classes via www.yogadrishti.co.nz Or contact Kathleen Powell kath@kiwibok.co.nz
Level 1 & 2
Marcia
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Level 2
Melodie
9:30 am
11:00 am
90 minutes
10:00 am
10:30 am
11:00 am
Level 1
Marise*
11:00 am
12:00 pm
60 minutes
11:30 am
Teacher Training
Melodie
11:30 am
1:30 pm
120 minutes
12:00 pm
12:30 pm
1:00 pm
1:30 pm
2:00 pm
2:30 pm
3:00 pm
3:30 pm
4:00 pm
4:30 pm
5:00 pm
5:30 pm
Level 2
Melodie
5:30 pm
7:00 pm
90 minutes
6:00 pm
Level 3
Melodie
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes
Level 2
Lucinda
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes STARTS July 23.
6:30 pm
7:00 pm
Level 1
Marcia
7:15 pm
8:15 pm
60 minutes
7:30 pm
8:00 pm

Monday

  • Zoom Class Kathryn75 minutes
    6:00 am - 7:30 am
  • Level 2 Melodie90 minutes
    5:30 pm - 7:00 pm

Tuesday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
  • Level 1 Wendy90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Level 1 Marcia60 minutes
    7:15 pm - 8:15 pm

Wednesday

  • Zoom Class Kathleen75 minutes
    9:30 am - 10:15 am
  • Level 3 Melodie90 minutes
    6:00 pm - 7:30 pm

Thursday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
  • Level 1 & 2 Marcia90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Level 2 Lucinda90 minutes STARTS July 23.
    6:00 pm - 7:30 pm

Friday

  • Led Practice Melodie90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
  • Level 2 Melodie90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Teacher Training Melodie120 minutes
    11:30 am - 1:30 pm

Saturday

  • Level 1 & 2 Paul90 minutes
    9:00 am - 10:30 am
  • Zoom Class Melodie75 minutes
    10:00 am - 11:15 am

Sunday

  • Level 3 Marise*105 minutes
    9:00 am - 10:45 am
  • Level 1 Marise*60 minutes
    11:00 am - 12:00 pm
No events available in class category!
No events available in early-bird category!
No events available in introbeginner category!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:30 am
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Melodie
6:30 am
8:00 am
90 minutes
7:00 am
7:30 am

Tuesday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am

Thursday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am

Friday

  • Led Practice Melodie90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:30 am
Level 1
Wendy
9:30 am
11:00 am
90 minutes
10:00 am
10:30 am
11:00 am
Level 1
Marise*
11:00 am
12:00 pm
60 minutes
11:30 am
12:00 pm
12:30 pm
1:00 pm
1:30 pm
2:00 pm
2:30 pm
3:00 pm
3:30 pm
4:00 pm
4:30 pm
5:00 pm
5:30 pm
6:00 pm
6:30 pm
7:00 pm
Level 1
Marcia
7:15 pm
8:15 pm
60 minutes
7:30 pm
8:00 pm

Tuesday

  • Level 1 Wendy90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Level 1 Marcia60 minutes
    7:15 pm - 8:15 pm

Sunday

  • Level 1 Marise*60 minutes
    11:00 am - 12:00 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:00 am
Level 1 & 2
Paul
9:00 am
10:30 am
90 minutes
9:30 am
Level 1 & 2
Marcia
9:30 am
11:00 am
90 minutes
10:00 am
10:30 am

Thursday

  • Level 1 & 2 Marcia90 minutes
    9:30 am - 11:00 am

Saturday

  • Level 1 & 2 Paul90 minutes
    9:00 am - 10:30 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:30 am
Level 2
Melodie
9:30 am
11:00 am
90 minutes
10:00 am
10:30 am
11:00 am
11:30 am
12:00 pm
12:30 pm
1:00 pm
1:30 pm
2:00 pm
2:30 pm
3:00 pm
3:30 pm
4:00 pm
4:30 pm
5:00 pm
5:30 pm
Level 2
Melodie
5:30 pm
7:00 pm
90 minutes
6:00 pm
Level 2
Lucinda
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes STARTS July 23.
6:30 pm
7:00 pm

Monday

  • Level 2 Melodie90 minutes
    5:30 pm - 7:00 pm

Thursday

  • Level 2 Lucinda90 minutes STARTS July 23.
    6:00 pm - 7:30 pm

Friday

  • Level 2 Melodie90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:00 am
Level 3
Marise*
9:00 am
10:45 am
105 minutes
9:30 am
10:00 am
10:30 am
11:00 am
11:30 am
12:00 pm
12:30 pm
1:00 pm
1:30 pm
2:00 pm
2:30 pm
3:00 pm
3:30 pm
4:00 pm
4:30 pm
5:00 pm
5:30 pm
6:00 pm
Level 3
Melodie
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes
6:30 pm
7:00 pm

Wednesday

  • Level 3 Melodie90 minutes
    6:00 pm - 7:30 pm

Sunday

  • Level 3 Marise*105 minutes
    9:00 am - 10:45 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
11:30 am
Teacher Training
Melodie
11:30 am
1:30 pm
120 minutes
12:00 pm
12:30 pm
1:00 pm

Friday

  • Teacher Training Melodie120 minutes
    11:30 am - 1:30 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:00 am
Zoom Class
Kathryn
6:00 am
7:30 am
75 minutes
Zoom ClassBook for zoom classes via www.yogadrishti.co.nz Or contact Kathleen Powell kath@kiwibok.co.nz
6:30 am
7:00 am
7:30 am
8:00 am
8:30 am
9:00 am
9:30 am
Zoom Class
Kathleen
9:30 am
10:15 am
75 minutes
Zoom ClassBook for zoom classes via www.yogadrishti.co.nz Or contact Kathleen Powell kath@kiwibok.co.nz
10:00 am
Zoom Class
Melodie
10:00 am
11:15 am
75 minutes
Zoom ClassBook for zoom classes via www.yogadrishti.co.nz Or contact Kathleen Powell kath@kiwibok.co.nz
10:30 am
11:00 am

Monday

  • Zoom Class Kathryn75 minutes
    6:00 am - 7:30 am

Wednesday

  • Zoom Class Kathleen75 minutes
    9:30 am - 10:15 am

Saturday

  • Zoom Class Melodie75 minutes
    10:00 am - 11:15 am
No events available!