Welcome to Herne Bay Iyengar Yoga Centre

January Holiday Timetable

Monday 6 – 7.30pm Melodie
Tuesday 6 – 7.30pm Felicity
Wednesday 6 – 7.30pm Marcia
Thursday 6 – 7.30pm Lee
Friday 9.30 – 11am Marcia
Saturday 8.30 – 10am Lee

Full Timetable resumes 1st February 2022

Yoga Drishti

If you feel hesitant about coming to the studio during level 2, you may like to join our online classes.
Bookings can be made via www.yogadrishti.co.nz or you can purchase a bundle of class recordings – email kath@kiwibok.co.nz

Yoga Retreat in Wanaka – Saturday 12th to Tuesday 15th February 2022

For more details about bookings and what to bring Browse Details

Christmas Holiday Break

The studio will be closed on Sunday, December 19 following classes and will re-open for January classes from Friday January 7th 2022.

About Iyengar Yoga

In Iyengar Yoga the practice and teaching is built around the needs of the individual. Although guidance is given to explore the Asana to your capacity, your safety is paramount. Through regular attendance in class, knowledge and understanding is built , allowing the benefits of yoga to come through. A sense of calm, focus and self awareness grows for the student of Iyengar Yoga.
Herne Bay Iyengar Yoga Centre is conveniently situated on Jervios Road, Herne Bay in Central Auckland.
A great place to start your Yoga practice.
Melodie Batchelor Founder, Director and Certified Senior Iyengar Yoga Teacher established the Centre in 1997.
Our friendly yoga teachers are highly trained, Iyengar Yoga Certified, who are dedicated to the teachings and practice of B.K.S. Iyengar.
Yoga classes are open to all levels, 7 days a week, all year round!

Choose Your Classes and Start Your Training

Our Class Timetable

Go to www.yogadrishti.co.nz for the zoom classes.

* Call Marise for booking the Sunday courses only on 021306296

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:00 am
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Melodie
6:30 am
8:00 am
90 minutes
7:00 am
8:00 am
Level 1 & 2
Lee
8:30 am
10:00 am
90 minutes
9:00 am
Level 1
Jules
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Level 1
Wendy
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Level 1 & 2
Marcia
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Level 2
Melodie
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Level 2
Marise*
9:00 am
11:00 am
120 minutes
10:00 am
11:00 am
Teacher Training
Melodie
11:30 am
1:30 pm
120 minutes
Level 1
Marise*
11:05 am
12:20 pm
75 minutes
12:00 pm
1:00 pm
5:00 pm
Level 2
Melodie
5:30 pm
7:00 pm
90 minutes
Level 1 & 2
Felicity
5:45 pm
6:45 pm
60 minutes
6:00 pm
Level 3
Melodie
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes
Level 1 & 2
Lee
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes
7:00 pm
Intro/Beginner
Vanessa
7:15 pm
8:30 pm
75 minutes
Intro/BeginnerStudents new to Yoga are introduced to all the basic poses of Iyengar Yoga in an enthusiastic and supportive atmosphere.
Level 1 & 2
Aria
7:00 pm
8:15 pm
75 minutes
8:00 pm

Monday

  • Level 1 Jules90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Level 2 Melodie90 minutes
    5:30 pm - 7:00 pm
  • Intro/Beginner Vanessa75 minutes
    7:15 pm - 8:30 pm

Tuesday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
  • Level 1 Wendy90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Level 1 & 2 Felicity60 minutes
    5:45 pm - 6:45 pm
  • Level 1 & 2 Aria75 minutes
    7:00 pm - 8:15 pm

Wednesday

  • Level 3 Melodie90 minutes
    6:00 pm - 7:30 pm

Thursday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
  • Level 1 & 2 Marcia90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Level 1 & 2 Lee90 minutes
    6:00 pm - 7:30 pm

Friday

  • Led Practice Melodie90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
  • Level 2 Melodie90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Teacher Training Melodie120 minutes
    11:30 am - 1:30 pm

Saturday

  • Level 1 & 2 Lee90 minutes
    8:30 am - 10:00 am

Sunday

  • Level 2 Marise*120 minutes
    9:00 am - 11:00 am
  • Level 1 Marise*75 minutes
    11:05 am - 12:20 pm
No events available in class category!
No events available in early-bird category!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
7:00 pm
Intro/Beginner
Vanessa
7:15 pm
8:30 pm
75 minutes
Intro/BeginnerStudents new to Yoga are introduced to all the basic poses of Iyengar Yoga in an enthusiastic and supportive atmosphere.
8:00 pm

Monday

  • Intro/Beginner Vanessa75 minutes
    7:15 pm - 8:30 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:00 am
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Paul
6:30 am
8:00 am
90 minutes
Led Practice
Melodie
6:30 am
8:00 am
90 minutes
7:00 am

Tuesday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am

Thursday

  • Led Practice Paul90 minutes
    6:30 am - 8:00 am

Friday

  • Led Practice Melodie90 minutes
    6:30 am - 8:00 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:00 am
Level 1
Jules
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Level 1
Wendy
9:30 am
11:00 am
90 minutes
10:00 am
11:00 am
Level 1
Marise*
11:05 am
12:20 pm
75 minutes
12:00 pm

Monday

  • Level 1 Jules90 minutes
    9:30 am - 11:00 am

Tuesday

  • Level 1 Wendy90 minutes
    9:30 am - 11:00 am

Sunday

  • Level 1 Marise*75 minutes
    11:05 am - 12:20 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
8:00 am
Level 1 & 2
Lee
8:30 am
10:00 am
90 minutes
9:00 am
Level 1 & 2
Marcia
9:30 am
11:00 am
90 minutes
10:00 am
5:00 pm
Level 1 & 2
Felicity
5:45 pm
6:45 pm
60 minutes
6:00 pm
Level 1 & 2
Lee
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes
7:00 pm
Level 1 & 2
Aria
7:00 pm
8:15 pm
75 minutes
8:00 pm

Tuesday

  • Level 1 & 2 Felicity60 minutes
    5:45 pm - 6:45 pm
  • Level 1 & 2 Aria75 minutes
    7:00 pm - 8:15 pm

Thursday

  • Level 1 & 2 Marcia90 minutes
    9:30 am - 11:00 am
  • Level 1 & 2 Lee90 minutes
    6:00 pm - 7:30 pm

Saturday

  • Level 1 & 2 Lee90 minutes
    8:30 am - 10:00 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:00 am
Level 2
Melodie
9:30 am
11:00 am
90 minutes
Level 2
Marise*
9:00 am
11:00 am
120 minutes
10:00 am
5:00 pm
Level 2
Melodie
5:30 pm
7:00 pm
90 minutes
6:00 pm

Monday

  • Level 2 Melodie90 minutes
    5:30 pm - 7:00 pm

Friday

  • Level 2 Melodie90 minutes
    9:30 am - 11:00 am

Sunday

  • Level 2 Marise*120 minutes
    9:00 am - 11:00 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:00 pm
Level 3
Melodie
6:00 pm
7:30 pm
90 minutes
7:00 pm

Wednesday

  • Level 3 Melodie90 minutes
    6:00 pm - 7:30 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
11:00 am
Teacher Training
Melodie
11:30 am
1:30 pm
120 minutes
12:00 pm
1:00 pm

Friday

  • Teacher Training Melodie120 minutes
    11:30 am - 1:30 pm
No event hours available!
No events available in zoom-class category!
No events available!

Location

230c Jervois Road
Herne Bay, Auckland 1147
Phone: +64 9 376 5477
Mobile: +64 21 895 988

Friends of Herne Bay Yoga

YOGA VASTU
SIMPLY YOGA
YOGA DRISHTI

 

Parking

Plenty of free parking in the side streets of the main shopping area of Herne Bay.

Payment Methods

We accept the following payments;
Cash, EFTPOS and Visa.